Monday

Eu cred că tu eşti proastă. Şi nu sunt singura.

Tu, incredibilo. De-asta pleacă tinerii din ţară, că este inteligenţi ca tine la conducere.

De unde ai tu 3,5 mil de euro pentru construcţia Catedralei? Ştii povaţa cu templul din Biblie? Nimic nu s-a schimbat. Nici nouă, nici Lui nu ne trebuiesc pereţii auriţi, cu boltă înaltă, unde speli tu bani.

Am mai zis-o şi-o mai zic. Diplomaţia nu îşi are locul aici. Deloc. Nu îmi place să vorbesc aşa, dar eşti proastă. Altă explicaţie nu este pentru banii aruncaţi pe geam, în timp ce alocaţia unui copil e de 84 lei. 84, tu. Cât dai tu pe-o salată pi centru. Şi-acum Guvernul nu vrea să dea 0,05 % din PIB pentru mărirea pragului până la decenţă. Tu ştii cât costă un abonament de călătorie pe o lună? Decontarea se face uneori pe semestru, aşa că până atunci te împrumuţi de la vecini şi neamuri, să îţi trimiţi copii la şcoală.

Cumpără-i o carte, o geacă şi măcar câteodată o îngheţată. Vine iarna şi e frig, cumperi ghete de la piaţa de vechituri, că le dau ţiganii cu 10 lei. Sunt urâte şi nu-i plac, dar altele nu sunt.

Iar tu vrei să dai o grămezie de banii pentru "o chestie fără sens"? Dada, matale eşti la primărie, ăla e Guvernul, bla bla.

Dacă tot ai banii ăştia, vezi că sunt nişte copii care locuiesc în boxele din subsolul blocului din oraşul în care eşti tu primar.

 Mai sunt câteva spaţii verzi. Pe când proiectul "Asfaltarea parcului"?


No comments:

Post a Comment