Friday

Curvelor, cu drag

Faci sex pe bani ca să-ţi câştigi existenţa - ce te-ai aşteptat, să fii considerată “consultant în probleme de distracţii erotice”? Belle de Jour

           Sunt anumite confuzii pe care le fac oamenii din ignoranta, snobism sau naivitate.
Judeca prin prisma educatiei insuficiente pe care au primit-o sau fatis dinr-o rusine care s-ar putea abate asupra lor daca si-ar spune adevarata parere.

Nu exista curve ieftine , doar femei proaste.

            Sunt curve. Cele care si-o trag pe unde apuca, cu cine apuca, probabil inainte de a li se face cinste macar cu un pahar de ceva.

           Sunt tarfe. Poseda si un sarcasm menit sa le ajute sa prinda dimineata fara regrete reflexive.

          Sunt prostituate. Fac sex pe bani. Mai exact ofera placere si sunt rasplatite la randul lor. E un serviciu de intrajutorare reciproc. Ea iti da ce nu primesti acasa, iti implineste probabil unele din cele mai ascunse ganduri, cert nu cele pe care le impartasesti cu sotia la micul dejun. Unii nu vor sa-si denigreze femeia de pe cealalta parte a patului, cerandu-i anumite lucruri care i-ar putea face sa roseasca si pe cei mai fantezisti, uitand ca  "Femeia tre' să fie mamă la copii, gospodină în casă, doamnă pe stradă şi curvă în pat." Solutia optima ramane o femeie care are nevoie de ceva ce tu posezi: bani. Contractul e mutual si mai mult ca sigur nesemnat la notar.

Nu exista blonda proasta buna de senzatie
Doar femeie cu cap care stie ce dracu vor barbatii.

        Una din cele mai aprigi discutii le-am avut mereu pe subiectul: De ce nu aleg sa faca altceva?
De ce esti tu avocat? Fiecare cu predilectia.
Ea castiga intr-o saptamana mai mult decat tine intr-o luna.

       Poate are un copil de crescut acasa si face asta de la o varsta frageda. Cere-i tu sa dea la facultate si explica-i ca sesiunea ii va hrani copilul.
       Poate dupa incercari nereusite de a-si gasi un asa- numit job decent, unde propunerile sefului sunt ordine, indiferent de orarul de munca sau...fisa postului , a decis ca desfranarea nu e o cale chiar atat de rea.
      Poate e doar o tampita care oricum o face, deci de ce sa se oboseasca vanzand la un colt de strada, cand isi poate deschide picioarele si rasare soarele?

Nu exista nu te **** doar nu stii cu ce se mananca
Nu exista nu **** **** doar ca tu nu iti dai seama inca.

       Calitatea mea de crestina ma obliga sa respect conduita religioasa: femeia e curva chiar  daca atasatul e acelasi, in cazul consumarii actului in afara tainei casatoriei.
       Si totusi, sunt total de acord cu legalizarea prostitutiei. "Meseria" s-a facut, se face si se va mai face. Intotdeauna, indiferent de legislatie sau moralitate. De ce sa nu fie legal, curat, sanatos si tinut sub control?       Sa-i poti spune copilului: "Mancam la 3, cand ma intorc de la munca. Incalzeste tu mancarea." Nu, asta nu ne va transforma intr-o natie de candidati ai locului fierbinte, degenerati, desfranati sau Sodoma si Gomora reunite. Ne va transforma intr-o natie care in sfarsit incearca sa faca ceva in privinta asta, exceptand vorbaraia ieftina de la TV din supermarket.

       Poate exista motive intemeiate care sa justifice ce fac ele, poate nu. DEXul le amalgameaza si le arunca in aceeasi oala a degradarii umane, fara a specifica ca exista discrepante si ca alte extensii ale sufletului mort pot degrada mai mult.

Nimeni nu vrea sa auda de voi, dar toate lumea va stie adresa.
   Un barbat mi-a spus: "Stii, despre noi, daca ne culcam cu multe femei, reputatia ramane
 nepatata si suntem invidiati. Dar voi, nu. Poate fata a avut mai multe relatii serioase, 1-2-3 ani. Deja e mai mult de unul, e curva clar. Nu-i corect. S-apoi, alea ce o fac pe bani nu-s proaste. Oricum o fac si le place, de ce n-ar scoate si bani din asta?"

10 comments:

  1. Demnitate lipsa si prejudecati pe plus.

    ReplyDelete
  2. N-ar strica niste extra- explicatii.

    ReplyDelete
  3. Femeile care isi vand trupul pentru diferite servicii imi par lipsite de demnitate sau slabe. Inteleg,schimb de servicii,tu vrei placere,eu vreau bani,dar ma dezgusta...uscaciunea sufleteasca ma dezgusta si mi se pare ca ele o au din plin.
    Prejudecatile sunt la mai toti.Le simt si la mine de multe ori,traim cu ele,ranim cu ele. Sunt arme impotriva spiritului,imbracate in piei de convingeri.
    Ar mai fi multe de spus,dar nu aici. :)

    ReplyDelete
  4. Daca nu aici sa vorbim despre prejudecati, atunci unde?
    Uscaciunea sufleteasca e mai uracioasa cand nici macar nu e exprimata.
    Vescan spunea "cunosc fata de curva ce zicea ca masa-i doamna".
    Prostitutia e unul din cazurile in care trupul poate fi ipotetic detasat de suflet.

    ReplyDelete
  5. trup detasat de suflet...imi suna a mana,ploaie cu soare ce arde plantele.

    ReplyDelete
  6. Lasa-mi id-ul tau daca vrei...vorbim mai multe. :)

    ReplyDelete
  7. Nu stiu daca inteleg motivul pentru care o fac, daca le place sau nu sau daca e ceva genetic, dar sunt de acord cu legalizarea prostitutiei.

    Nu judec femeile astea, dar pot spune ca le compatimesc. Si nu, nu pt ca le consider proaste, ci pentru ca ele s-au nascut sub semnul nesansei.

    Cat despre barbati vs femei in contextul sexual... prea multa vorbarie si prea multe preconceptii.

    ReplyDelete
  8. Total de acord cu faptul ca s-au nascut sub auspicii nefavorabile.

    E un subiect prea mult de tratat, acela despre care din specii (barbat sau femeie) e mai curva.

    ReplyDelete
  9. :))) ce bine m-am nimerit p'aici

    ReplyDelete
  10. Da, asa e. Aici e locul pentru copii teribilisti. Si asa- numitele femei care au descoperit lectura pornografica, suficient de controlata cat sa fie vanduta.

    ReplyDelete