Monday

Arhivare intrinseca

Eu nu sunt cum sunt altii. Eu nu pot fi ca ceilalti. Eu nu vreau sa fiu ca ceilalti. Dar nu pot fi nici ca mine. Nici ca ele. Nedefinirea asta ma include in tagma celor adolescenti si neintelesi. De parca adolescent e neaparat neinteles. Sunt niste sinusuri, altele decat ale mele, care-mi conduc destinele. Eu nu am doar unul. Nu am cum sa am doar unul. Viata nu ar fi atat de complicata daca as avea doar un destin.

"Ceva tot se va intampla."

Si daca e nimic? Eu m-am intors si am plecat, pentru ca mie imi place Royal Shake si am mereu o carte in geanta. Asta nu ma face nici interesanta, nici inteligenta. Da, ea are acum un prieten, dar si-ar dori sa-l aleaga pe al doilea prieten. Pentru ca la noi e monarhie cu ierarhie. Pica unul si altul ii ia locul. Cand se bat pe un primordial loc, noi stam deoparte si radem cu pofta.

Nu imi place sa ma stresez pe ceva ce am facut gresit sau sa analizez discutii. Asta nu inseamna ca nu fac asta, ci doar ca nu imi place.
Sunt multe Melise si mai putine Irine pe lumea asta. Si daca crezi ca intelegi, nu e asa.
Si daca nu intelegi nu e vina mea. Eu stiu, arat in felul meu si tu, pentru ca probabil ai niste capacitati mai dezvoltate, vei diseca acut si asa te vei prinde ca ai avut un mic moment de 15 in viata mea si ca nu sunt sigura daca s-a pierdut, dar lamentarea tarzie are si rezultatul tot in zona aia.

Iar tu, of, copil prost, nu e vina mea ca nu te-am iubit. E a ta. Doar stii asta. Eu am nevoie nu de-o limba, ci de-o limba.

"Septimia era o fata tare draguta si desteapta. Si era indragostita de un baiat tare dragut. Restul e un mister total."Povestea despre mine nu poate fi expusa, din motive de "minori/implicati/neimplicati, dar cu potential de implicati aici". Langa mine ea continuaaaaaa.....


( Habar nu am cine e Melisa.)

7 comments:

  1. se simte undeva in scrierea asta prezenta unei Septimii serioase, furios de serioasa!

    ReplyDelete
  2. conteaza?
    ma regasesc in primele randuri ...:)

    ReplyDelete
  3. @Skely dar eu nu vreau sa fiu serioasa. sunt prea mica pentru asa ceva.
    @29decembrie candva sunt sigura ca a contat
    @vert de unde atat de mari cuvinte? noi, oamenii, trebuie sa incetam sa aruncam cuvintele ca pe firmituri. Nu toti suntem Hansel, cu atat mai putin Gretel.

    ReplyDelete
  4. Din oceanul numit Ironie.

    ReplyDelete
  5. Numa'bine, atata timp cat esti constient ca ironia e o arma, un dar rezervat doar celor inteligenti.

    ReplyDelete
  6. ce ziceam de monarhie cu ierarhie...
    p.s. intoarce capul, nu de alta da sa ma vezi
    p.s.s. cougar town nu

    ReplyDelete