Wednesday

Vreau sa vomit

M-am trezit cu ciocolata alba si cu o stare de pace pura in mine. Genul de stare dupa care ai putea sta ghemuit sub plapuma cu zilele, rugandu-te sa apara.

Era zapada si m-a racit. Si am realizat ca sunt mai dulce asa, rece. Disfagia m-a adus la linia de plutire. Mi-a dat speranta. Fara sa isi dea seama, ea imi da ceea ce am nevoie sa trec peste ziua de azi. Si cea de maine. Si cea de poimaine. Alte combinatii de zile se aplica.

L-am citit pe Mihai Barbu si l-am invidiat. Pentru salbaticul care a ales sa fie. Pentru reintoarcerea lui.

Vreau sa vand si eu kilometrii de suflet. Sa vii, sa-mi dai ce vreau si eu sa-ti scriu scrisori multe, sa ti le las pe perna inainte sa pleci. Sa-ti zambesc strengar si sa-ti spun ca Zana Maseluta le-a lasat, cu vorba sa-i raspunzi. In vis.

Ma ghemuiesc uneori pana-mi strivesc stomacul. Poate o apsare in plus imi va ucide o aorta. Si nu va fi sinucidere. E actul inconstient al genunchiului unui nebun. Imi vezi vertebrele aspre cum se lupta sa iasa la iveala, sa spuna lumii cat doare.

Copilaria nu e frumoasa. Inocenta e. Atata timp cat ai ficat sa rezisti consecintelor ei. Aleg sa ma inec in muzica si muraturi la 3 dimineata.

Stii ca sunt muritoare?

9 comments:

  1. nu te mai grabi cand scrii.
    nici tu nu stii ca esti muritoare. daca esti.

    ReplyDelete
  2. deci scriu prost, subtire si cu greseli. stiam eu ca te plac dintr-un motiv.

    ReplyDelete
  3. Muritorii sunt mahmuri si-si panseaza ficatul cu muraturi? Muritori inecati in muraturi.

    ReplyDelete
  4. In viata un lucru este sigur, si acela e moartea, in rest nu putem garanta pentru nimic, ca vom fi frumosi, bogati, destepti sau orice alta calitate sau defect. Omul traieste cat traieste si spre sfarsitul vieti moare.

    ReplyDelete
  5. @un trup pansam cu ce putem. ne inecam unde nu vrem.
    @albastru inchis multumesc
    @raindrops *vietii. asta e o axioma. una buna:))

    ReplyDelete
  6. adancurile-ti sunt mai vaste decat crezi!

    ReplyDelete
  7. @better asa cred/zic/spera toti. ce ne facem daca ne inselam la scara mare?

    ReplyDelete