Saturday

Undeva. Ampicilina.


“Nu uita să respiri”
Tremur. Şi nu e de la frig. Nu uit să respir. Pur şi simplu, nu consider că mai e nevoie. Ameţesc. Cromoglicat de sodiu. Hiposenzibilizare specifică mie. Non-self-\x\- celulele mele şi-au pierdut memoria imunologică. Sistemul meu imunitar e dat dracu.

„O pungă de macrofag, vă rog!”
Eritrocitele mele pot fi vindecate. Dar tot el [macrofagul] ucide substanţele străine din corp. Şi tu eşti un corp străin.

Mi-a desenat steluţe maro şi stuf de vamă pe pielea amară de pe spate. Între degetele mâinii stângi se întinde pielea regiunii deltoidiene. Dansează celule indigo prin fire de păr ciufulit. Tabac şi narghilea topită. Tu eşti abcesul meu cerebral. Rezistent la antibacteriene şi antibiotice. Infecţie latentă prin pori de inimă.

P.S.- pe scurt, nu post- scriptum
Produc la greu leucocite când tu îmi spui că mă iubeşti. Atât.

[Ştiu că nu înţelegi. Dă un google search.
Viitoare studentă la medicină. Sau nu. Important e că [mi-]am găsit conexiunile.]

13 comments:

  1. Super tare! Medicina - o călătorie ce durează o viaţă întreagă şi ar mai dura şi alte vieţi,dacă am avea mai multe, fără să se lase descoperită în totalitate...

    ReplyDelete
  2. wau,septi.eşti idolul meu.te bagi la medicină?
    incredibil.

    ReplyDelete
  3. de ce nu intelege ?
    ca nu merge pana la capat.sau nu stie ca trebuie sa mearga.
    right ?

    ReplyDelete
  4. cuvintele magice.am fost destul de subtila?

    ReplyDelete
  5. @boddah: intotdeauna idol, niciodata idolatrizata
    @giuly: profund, da. superficial, sunt doar termenii pe care nu toata lumea ii intelege. acum serios, cati stiu ce sunt alea "Non-self-\x\-"? :))
    @unshpe: si cand te gandesti ca l-am scris de luni de zile si inconstient l-am postat chiar in momentul x :))

    ReplyDelete
  6. draga septimia, nu am mancat din aceeasi farfurie, nu am stat la aceeasi masa, sau nici macar de vorba vreodata. toti ii facem prosti pe oamenii straini si avem impresia de superficialitate din partea altora, dar un om inteligent si bine educat (si unde am remarcat ca nu ai dat dovada) nu face comentarii si aluzii stupide si ieftine la adresa altora. nici macar nu ma stii pe mine si pe sorina. si ca sa ma cobor la nivelul tau scazut de inteligenta: "proasta esti tuuuu, na na na na!"

    ReplyDelete
  7. daca mancai la masa cu mine, te lingeai pe degete si te rugai pentru inca o zi. esti strain si vei ramane asa. prost nu te fac eu. asta vine din interior. te gasisi tu sa imi faci mie analiza IQ. imi placea de tine. ma gandeam ca daca Sorina e cu tine, o fi ceva de capul tau. dar in afara de rautate gratuita, nic. data viitoare desenez, promit. poate asa te prinzi si tu despre ce vorbesc.

    ReplyDelete
  8. tocmai.
    un student la medicină e un fel de zeu pentru mine.

    ReplyDelete
  9. ok atunci, scuzele mele sincere. dar noi toti scriem mereu ce simtim rele sau bune. de iubim tot ne iubim:), dar atacul tau a fost o jignire pe care tu mi-ai facut-o numai din aparentele pe care tu le citesti, si unde si tu si fiecare interpretam diferit, aparente si asa destul de improbabile, iar eu nu am scris vreodata, sau m-am adresat, direct ori indirect, tie intr-un mod rau sau jignitor. numai bine, noroc si fericire:)

    ReplyDelete
  10. dragostea o poti impleti cu orice:)

    ReplyDelete