Monday

Parlament altfel


nu am timp sa scriu. nu am timp sa citesc. nu am timp sa mananc. nu am timp sa dorm. nu am timp sa iubesc. nu am timp sa respir. Va intrebati atunci ce fac 24 de ore? Sa fiu a naibii daca stiu. Si eu ma intreb acelasi lucru. Miercuri seara, Jazz, concert Parlament. Il astept de un an si 10 zile. Nu ma astept sa fie careva pe acolo. Multi habar nu au cu ce se mananca. Eu iti spun ca e una din cele mai bune trupe rock pe care le-a avut Romania vreodata. Da si tu un "goagal" search sau mai stiu eu ce. Ne vedem acolo daca veniti, daca nu...smile.

P.S. Da, Doru a fost la acelasi liceu ca mine.

5 comments:

  1. mi-e dor de un concert/spectacol la nebunie..incat nu mi-ar mai pasa cine canta..ce gen...
    dar nu gasesc niciunul prin apropiere:|

    sper sa te distrezi:D

    ReplyDelete
  2. Salutare,mi-ar placea daca ai face si tu parte din echipa 100 Ro,si ti-ai afisa articolele si acolo.Trimite adresa ta de e-mail prin formularul din blog si vei primi invitatie de autor al blogului in maximum 4 ore.Bafta si te asteptam printre noi.(P.S. si eu sunt din mures ;) )

    ReplyDelete
  3. uite chiar nu am mai ascultat Parlament de ceva vreme.. nu stiu din care motiv nu mai figureaza in playlistul meu.. dar am de gand sa mai recuperez cate umpic din timpul pierdut.:))

    ReplyDelete
  4. păi un smile de la mine şi multe îmbrăţişări!
    şi cum a fost?

    ReplyDelete
  5. Uite ca ai aflat ce lucruri frumoase iti sunt alaturi in timpul pe care credeai ca il pierzi fara rost.
    Sper ca te-ai distrat si o sa mai ai parte de astfel de concerte.

    ReplyDelete