Tuesday

va fi ceva...



E un proiect nou. Cel putin la noi. E facut de noi si pentru noi. Cei din Mures sunt invitati sa participe. Cei de pe alaturi sunt invitati sa ia aminte.

10 comments:

  1. ce mă bucur că exista o astfel de inițiativă.
    Eu tocmai ce am terminat liceul și am dus lipsă de o așa revistă. Poate tocmai din cauza asta am și participat la niște cursuri de jurnalism unde am realizat împreună cu liceeni din Craiova și Constanța o blog scris de noi liceenii, poate vă place/ inspiră ceva de pe aici.
    http://blogoliceeni.wordpress.com/

    ReplyDelete
  2. nu ma mai joc, vreau inapoi la liceu:((

    ReplyDelete
  3. Super tare, asta imi aminteste de perioada cand am facut revista liceului eram vreo 8-10 dar de munca efectiva si care chiar trageau tare sa faca ceva important doar 3. Imi este dor de perioada in care aveam un termen de terminat revista si stateam pana noaptea tarziu in liceu sa o terminam.daca aveti nevoie de ajutor cereti de la o redactie apusa de 2 ani.

    Numai bine,
    Raindrops

    ReplyDelete
  4. numai eu observ ca tu esti una dintre tipele de pe afis?

    ReplyDelete
  5. Normal ca Dishku a observat daca ea stie cum arata, eu nu aveam cum din moment ce nu stiu cum arata. Legat de tips cand doriti spuneti si se rezolva.

    ReplyDelete
  6. raindrops,multumesc ca ma pui in legatura cu partea mea feminina dar spre dezamagirea multora(stiu ca ''dishku'' suna atat de sexy)dishku e un EL
    :))
    uite ca am ajuns sa vorbesc de mine la persoana a treia:))
    eu,dishku,completez formularele punand un X in casuta ''male''
    :))

    ReplyDelete
  7. hmmmm,nu stiu ce sa zic.am citit fitzuik,o aveam pe la Realitatea pe acolo.nu-s critic de obicei...dar nu am ramas impresionat.e o alta revista de liceeni de un anumit tip,pt ca nu simt ca m-ar fi reprezentat in vre-un fel cand am fost licean.nu m-a impresionat.am ramas doar cu informatia ca ultima vrajitoare din europa a fost arsa pe rug in tg mures si cu locul unde e casa calaului.
    sorry

    ReplyDelete