Wednesday

indecizie

ti-as cumpara o floare.ba nu, un fluture. o ciocolata. nu nu, m-am razgandit. te duc la cluj. iti iau o rama foto. ei doi se plimba de mana. palat. vizitam cetatea. ba nu, te duc la casa parasita. putem vedea un film, putem merge la teatru sau la dans. putem cumpara carti sau sa mergem la mall. putem imparti un frappe, sau nu...o budinca de vanilie. e un concert fain in cetate. vrei? ba nu, ii putem vedea in reluare. ne luam o umbrela colorata si ne plimbam prin ploaie. m-am razgandit. daca avem umbrela, unde e farmecul? putem merge la picnic, pe malul lacului.nu, e prea umed aerul. o sa iti iau o camasa. Alba. Si o cravata mov. Ba nu. Iti cumpar un pahar de Cola. pe naiba! E ca si cum ti-as da otrava. putem gati spaghete. Bolognese.sau clatite. cu inghetata. sau scortisoara. incearca cu ciocolata. vrei sa spunem povesti? hai sa sarim. am chef sa colorez. creioanele alea mari, cu mina moale. bataie cu perne.da!! ba nu. n-am putea pur si simplu sa ne spunem "pa"?

11 comments:

  1. ar avea multe de oferit,dar tocmai...te-a intrebat daca vrei ceva din ce vrea sa iti dea?

    ReplyDelete
  2. Of, si a stat atat pana sa-si dea seama ce ar fi cel mai bine sa-i dea?
    Cravata mov ar fi dat, totusi, foarte bine pe camasa alba :) Imi place mov :X

    ReplyDelete
  3. si eu sunt indecis...oare sa comentez aici sau nu?..mai bine nu pentru ca as scrie numai prosti si cineva sigur se va supara...acum sunt sigur!!! Nu voi comenta pe acest blog!!!(cateodata siguranta nu duce la nimic)

    ReplyDelete
  4. Acum am pofta de spaghete bologneze...oare sa-mi fac? Sau maai bine niste carbonara..deeeh, mai bine nu...spaghetele ingrasaa...:|

    ReplyDelete
  5. hey,in legatura cu Chirila,dupa un concert am reusit sa ma duc la el si cand i-am cerut un autograf a zis ca nu are timp si s-a urcat in masina,imi place Vama,pe scena imi place Chirila,dar ca persoana nu e stilul meu,iar pe blog ataca pe oricine nu are o parere ca a lui,sau care se opune unui post,si ma deranjeaza sa vad cati lingusitori sunt care nici macar nu-i citesc postarile dar comenteaza doar pentru a fi observati,aa,inca ceva,foloseste mereu un limbaj "special"pentru a crea o senzatie de superioritate,doar pentru ca stie mai multe cuvinte din dex nu inseamna ca e mai inteligent,parerea mea :))
    noapte buna

    ReplyDelete
  6. ce pofta mi s-a facut de frappe =p~

    ReplyDelete
  7. cam intuiesc la cine se refera textul:| am dreptate?

    ReplyDelete
  8. ciudat, dar nu se refera la nimeni. initial, eu eram cea care spuneam lucrurile. apoi, balanta s-a echilibrat si am devenit neutri. dar, da, @unshpe, tu stii mai multe si unele din treburile astea s-au intamplat cu x.

    ReplyDelete
  9. minciuni in comentarii. articolul asta esti tu. tot ce stiu eu despre tine e aici :)
    nu trebuia sa zic? :-"

    ReplyDelete
  10. @Skely,ce gura mare ai! nu sunt minciuni, e o stare de moment. am mai purtat noi discutia asta.

    ReplyDelete
  11. Da dre...asa sunt si eu...mi-am dat seama acuma ;)

    ReplyDelete