Thursday

Bomboana de Botosani

Nu as putea spune ca nu imi esti simpatic. Imi esti simpatic, in felul in care tu nu vrei si vreau eu. Nu ca nu as vrea sa imi petrec timpul cu tine, dar atunci cand am de ales, orice pare mai bun. Nu esti plictisitor, dar nu ma amuzi pe mine. Nu te imbraci rau, doar ca eu nu suport rosul. Nu ca ai gati foarte prost, doar ca eu nu am o afinitate pentru sosul ars. Nu ca nu ai avea ochii frumosi, doar ca mie mi se par banali. Nu asculti muzica proasta, doar ca eu nu ma regasesc in muzica fara mesaj.
Nu ca nu ai fi un tip de treaba. Esti chiar foarte de treaba, amuzant, dragut, stilat, manierat, dulce…orice epitet iti vine in minte, sigur ti se potriveste, dar mie imi plac baietii cu tricouri largi, camasa iesita din pantaloni, cu parul cret, aspect neingrijit, bocanci sau tenisi rosii,cei care au activitati cel putin boeme, cu ochii mari si negri, genul de oamenii pentru care bagi mana in foc ca apreciaza un tablou cu arta abstracta sau o poezie de sinucigas.Tu esti banal: camasa alba, cravata, parul scurt(extra), pantofi, servieta si vesnicul buchet de trandafiri.

8 comments:

 1. haina nu face pe om...sau asa ar trebui :)

  ReplyDelete
 2. asta-i genială: Nu ca nu as vrea sa imi petrec timpul cu tine, dar atunci cand am de ales, orice pare mai bun, la fel și partea cu sosul.

  ReplyDelete
 3. foarte la obiect textul.si pot sa spun acelasi lucru.
  ia mai da-o incolo de perfectiune!toate la dunga,neneeeeee!
  nu se mai poarta la dunga:))

  ReplyDelete
 4. si de azi ma gasesti aici
  http://inchisoareaalba.blogspot.com/

  ReplyDelete
 5. E bun dar nu-i pentru tine.
  Sau este bun...dar nu suficient de bun pentru o fata ca tine.
  :D

  ReplyDelete
 6. tenisi rosii? parca spuneai ca nu suporti rosul:P

  ReplyDelete
 7. Imi place foarte mult sfarsitul.

  Off topic:

  Pasajul cu "lumea mea e napadita de buruienile lui.." e scris de tine?

  ReplyDelete
 8. tenisi rosii, negrii, albi, gri, verzi, nu conteaza ce culoare...tenisi sa fie! :X

  ReplyDelete