Wednesday

Zic si eu

nu am in minte nimic. e un gol total. alb. din cand in cand mai zaresc cate-o pata, cand suna telefonul. dar totul redevine la fel. multime de oameni.culori, tipete, mirosuri, ganduri si piele. eu sunt alba. dar nimeni nu isi da seama. de parca am avut de ales."Hai, zambeste!va fi mai bine!". "Va trece!". Bleah. Urasc cliseele astea. Ciudat e ca stiam ca va veni si momentul asta. Acum sunt prea high ca sa imi pese de trecut. "Frate, noi nu plangem fals cu lacrimi necurate!" Nu stiu daca are vreo legatura, dar mi-a venit sa il scriu. Un tip zicea ca viata noastra e in alb si negru, in timp ce altii isi permit sa isi cumpere actori pt filmul vietii lor. Cam asa e. Ma astept azi-maine sa ma calce cineva, zicand ca nu m-a observat( ceea ce e foarte posibil) si eu sa ma ridic, sa arunc in ea/el cu niste pene. Lua-v-ar guta de chiori! Calca drept, omule! Semnalizeaza. Ala apare cu blonda aia vopsita si isi fataie ploaia de vara pe langa mine. Ailalti doi se uita la mine ca port o toga roz si o geanta la fel. Idiotule,asculti rock pt ca ai fost tu pe la oras si i-ai vazut pe aia cu freze intr-o parte, cu toate amaratele alea lesinate dupe ei, ca o coada la salam pe vremea lui Ceasca si ti-ai zis:"Ei, cum le prind eu pe toate!". Acum la hora mergi cu Circa si cu placa. Transpiri, fugi la badia si indrepti bretonu', ca deh, altfel nu se poate. La 15 ani e destul de greu sa te intorci acasa muci, cu venele sparte. Nu sunt frustrata. Ma enerveaza prostia, dar asta nu e ceva nou. Am zis tot ce am avut de zis. Mi-am luat cu D. si G. o radiera si am sters, maica, 3 zile. Alba, ca spuma laptelui. Mai am nevoie de o cerneala neagra ca pana corbului si gata treaba. Rescriem povestea. Se baga careva? Vreo 4 o sa zica "da", asa ca... Incep eu: Peninsula (ma repet, dar ce-mi place!), fetele, karaoke, jurnalism, vara, bronz, G., Bucuresti, un pic de Cluj... Si bunaciunile umblatoare, cu sau fara dreduri:>Peninsularul tau ce face?

5 comments:

  1. cu dreaduri:x
    lasă peninsularul meu(ăla imaginar).al tău ce face?:>

    ReplyDelete
  2. E bine să o poți lua mereu de la capăt, de la 0(zero). Fiecare zi e un nou început, fiecare rază de soare o nouă speranță... Și, gândește-te, dacă n-ar exista mulțimea asta țipătoare de blonde, rujuri, poșete D&G, aurolaci, manele... lumea ar fi mult prea plictisitoare, prea gri... (Ok, de manele m-aș lipsi bucuroasă oricând) :)

    ReplyDelete
  3. cum sa te calce cineva si pentru ca nu te-a observat?...eu zic ca te faci observata foarte bine pe acest blog...si clisee din alea trebuie folosite, pentru ca cei carora le pasa nu vor sa zica mai multe decat ca sunt alaturi de tine...si cand te mai gandesti ca din problema asta a iesit o metafora geniala: "Mi-am luat cu D. si G. o radiera si am sters, maica, 3 zile. Alba, ca spuma laptelui. Mai am nevoie de o cerneala neagra ca pana corbului si gata treaba"...ingenioasa formulare..ti-am mai spus eu ceva despre asta,nu?...sa sti ca eu observ adevaratele talente inca din fasa...dar asta a fost de mult, acum poti incepe sa scri, sa creezi...partea de sfarsit imi spune ca vrei sa ajungi jurnalista... mult succes in aceasta cariera!

    ReplyDelete
  4. you go girl!

    hihihi!
    mi-a placut ce am citit aici!

    ps."zambetul tamp"..e una din expresiile mele favorite..
    haa!


    :p

    ReplyDelete
  5. pfff peninsulariiiii vrei sa zici:)) textu asta sparge. taranii aia fake nici daca ne dau in judecata nu o sa aiba ce avem noi. si...ce ziceai de peninsula?

    ReplyDelete