Friday

Culori

sunt oameni colorati in lumea asta. de toate culorile. unii mai vii colorati, altii mai stersi. unii mai originali. altii banali. dar sunt oameni.asta e important.respecti diferentele.prietena mea cea mai buna e diferita de mine.foarte.si totusi mi-e draga. eu sunt roz, uneori verde. aprins. mai am si zile de un gri mai putin colorat sau chiar de negru. dar mereu e ceva care ma coloreaza la loc. e fratiorul meu cu pensula, e amicul care ma suna si tipa "gaaaaalben!" sau e cartea imprumutata acum 2 luni de la biblioteca. am si eu pensule si o cutie de culori. oricine poate fi sevaletul meu. Poate sunt eu, poate e D. sau L. Sunt darnica. impart cu lumea. Si colorez. Am 18 ani si imi place sa colorez. (in fundal "Unde e creionul albastru? vreau sa-i colorez fata.")

11 comments:

 1. Am impresia ca tu faci parte din categoria de oameni care desi se simt negrii inauntru, reusesc sa ofere culori deschise celor din jur, fara ca acestia sa observe macar o secunda ca si tu ai avea nevoie sa primesti aceste nuante de culori.
  Tu iti gasesti culorile in micile gesturi pe care le fac cei de langa tine.
  Esti un curcubeu care emana zambete

  ReplyDelete
 2. curcubeule:)) frumos ai mei scris aici.mi-am amintit de copilarie si de toata nebunia cu descoperitul culorilor.

  ReplyDelete
 3. eu sunt toate nuantele de verde :-??

  :D :*

  ReplyDelete
 4. e normal ca tu si prietena ta cea mai buna sa fiti de culori diferite, la fel cum polii unui magnet sunt colorati diferit.
  traim lumea in culori atunci cand Soarele ne permite sa le vedem. noaptea, cand culorile ne sunt invizibile, ne folosim de unul din celelalte patru simturi pt a le percepe. sau cinci?

  ReplyDelete
 5. Eu sunt albastra,uneori mai sunt roza,rosie sau galbena...ce ar fi viata fara culori?ar fi prea stearsa...

  ReplyDelete
 6. Frumos de tot..ma bucur ca ii poti colora pe ceilalti, chiar daca te simti pe dinauntru neagra uneori..

  ReplyDelete
 7. Aruncă o privire şi aici:

  http://shifonierulcolorat.blogspot.com/

  Poate găseşti ceva pe gustul tău. :)
  Mulţumesc.

  ReplyDelete
 8. si e atat de frumos cand oameni pasionati de culori diferite respira aceeasi prietenie:)

  ReplyDelete
 9. Eu sunt albastra, uneori verde, poate gri..

  ReplyDelete
 10. Fiecare zi este plina de culori important este sa nu ne pierdem noi culorile noastre,sa nu ne pierdem zambetul care coloreaza viata cuiva sau alte lucruri esentiale

  ReplyDelete