Thursday

Cadoul meu.Un 18 ani fericit, M.!

Se voia a fi un text plin de venin. Cel din mine. Acum va fi altceva. Nu conteaza. Cineva mi-a spus ca sunt intimidanta prin siguranta deciziilor pe care le iau. Nu cred ca am luat vreodata o decizie buna. Gresesc intotdeauna in alegerea oamenilor in care sa am incredere sau sa ii iubesc. Gresesc. Lucrul asta nu e neaparat rau, dar cand e in exces, doare. Nu exista egalitate intr-un grup mai mare de 2 persoane. Nu exista decat sentimente false, rabufniri, refulari ale unor imaginatii plutitoare. Am impartit tot: mere, timp si sentimente. Pana la urma, si ele s-au impartit intre ele. As fi putut sa jur ca e vina mea. Dar nu e. Imi mananc portocala singura. Imi pare rau. Dar unde erati cand tipam? Si ca sa fie clar, da, e pentru voi.

9 comments:

  1. Usor haios textul asta..desi e dureros.Acuma,discutand serios...tot ce conteaza e sa ne acceptam deciziile fie ca au fost ele gresite sau nu.In orice caz,mananaca linistita portocala...eu mananc cirese:))tot singura!

    ReplyDelete
  2. cred ca e prima data cand citesc ca te doare. nu prea imi doream, dar probabil stii ca si durerea e buna. fara ea nu am sti ce e fericirea si placerea.
    vrei sa spui ca sentimentele sunt ca un triunghi al lui pascal? sau mai pe intelesul tau, ca un arbore genealogic?

    ReplyDelete
  3. sunt pe deplin de acord cu teoria grupului mai mare de 2 persoane.si...de ce ar fi grup?cand el de fapt si de drept trebuie sa se numeasca cuplu,jumatate si jumatate?pentru ca fiecare din cei doi are nevoie de personaje tertine.

    ReplyDelete
  4. @ioana: cirese...mmm...suna bine...
    @skely: sentimente...da, triunghiul lui Pascal
    @Boddah: de o terta persoana, dar mai ales de cei/cele care fac parte din grup...si aici apar disensiunile

    ReplyDelete
  5. nu exista grup in care exista egalitate mai mare de o persoanaaaaaaa!!!!!!!!

    ReplyDelete
  6. nu exista egalitate si eu ajung in fiecare zi la concluzia asta, oricat doare asa suntem noi, cred ca niste gunoaie insensibile si insuficient dezvoltate ii cam mult spus...dar sunt o persoana destul de frustrata deci eu zic ca asta suntem.nu avem nici capacitatea sa tinem pe aceasi linie macar persoanele pe care se presupune ca le iubim.numai dupa eforturi groaznice.sau chiar deloc si niciodata.

    ReplyDelete
  7. egalitate? nu exista asa ceva nici intre mine si eu.poate doar similitudine.si aia usor tardiva.
    jeleurile?aaaa...ups.iarta-ma,vroiam sa iti las si tie dar...egoism supravietuitor:D

    ReplyDelete
  8. *
    jeleurile pt celalalt text,dar merg in locul portocalelor.E vara.Prea multe legume si fructe.Need ceva sintetic si de prost augur organelor.

    ReplyDelete