Saturday

Campania pro-Romania III

Alexandru Popa, elev care in clasa a II-a participa la olimpiadele de informatica, trecand la matematica, ajungand pana la internationale.Fizica a ramas insa pasiunea sa.A aplicat pentru o universitatea din America, si asta nu pentru ca sistemul educational din Romania nu ar fi bun, ci pentru ca simtea ca acolo are mai multe sanse.Se considera rezultatul sistemului educational din Romania.
A fost acceptat la Stanford. Din prima zi, si-a ales un numar impresionant de cursuri. Unul din profesori a facut o petitie spre rectorat, spunand ca e iresponsabil, sa isi aleaga atatea cursuri. Dupa cateva luni, acelasi profesor il lauda, caci desi avea un numar dublu de cursuri fata de colegii sai, era cel mai bun.
Dupa numai 3 ani, avea 3 diplome,unii nereusind sa ia nici macar una, in cursul celor 4 ani de studii.Cu un an inainte de absolvire, era apt de a-si incheia studiile.A ecis sa mai ramana un an, pentru master.
Ca si proiect, a construit de la zero o firma, impreuna cu echipa sa.Firma exista si are profit mare.A declarat ca avea mereu timp de iesiri, prieteni si distractie.
La ceremonia de sfarsit de an, linistea s-a lasat in sala, cand a fost anuntata nota lui:4,16, cand maximul era de 4.Romanii studenti l-au felicitat.
Romanul nostru e sef de promotie la una din cele mai mari universitati din lume si s-a intors acasa.Romania

1 comment:

  1. daca s'a intors acasa,tot respectul pt el
    bravo lui
    acum sunt curios ce va putea face aici cu meritele ce le are
    sa ma ti la curent

    ReplyDelete