Tuesday

Not your supergirl

N-am scris niciodata simplu. Cuvinte in sens denotativ. N-am putut. Mi s-a parut ca ar spune prea mult, ca ar dezvalui  o vulnerabilitate de care nu am fost niciodata constienta.
Un fel de "te iubesc" spus tie si unui catharsis de pe blog.

Realizarile mele in viata sunt nule, pentru simplul fapt ca puteam face mai mult. Orice intamplare din care nu am extras tot ce ea oferea a fost pierduta. Fiecare om de la care nu am invatat tot ce avea de oferit a fost un om cu timp pierdut. Asta pentru ca niciodata nu am fost o femeie de mijloc. Totul sau nimic. Fie sunt femeia care-ti poate calca in picioare viata, fie n-ai stiut ca exist. Extremele mi-au fost adapost, desi liniile de fuga deseori mi-au fost paralele cu destinatiile, fie si pentru ca nu mi le-am stiut.

Vreau ca peste un an de-acum sa sorb o cafea neagra pe un bulevard strain. De-aici vor decurge sau vor fi decurse toate. Sunt limite ale rezistentei umane in fata umanitatii, poate nu atat de vaste pe cat ne asteptam. Vin momente cand principiile si aspiratiile devin nesemnificative in fata sacrificiului altor oameni. Atunci te intrebi daca tu faci tot ce poti. Atunci ma intreb daca eu am facut tot ce s-a putut. Raspunsul ma dezamageste. Eu o fac. Schimbarea tot a mea va fi.

Nu. Da. Nu da.

My dear experiment, I'm not fuck friend material. I'm girlfriend material. THE girlfriend.

Nu vreau sa ma regasesc pe mine de-acum cativa ani, vreau sa regasesc pasiunea si curajul de a vrea de acum cativa ani.


8 comments:

  1. Nu vreau sa ma regasesc pe mine de-acum cativa ani, vreau sa regasesc pasiunea si curajul de a vrea de acum cativa ani.

    Simt.si.eu. Tot asta!

    ReplyDelete
  2. Cum au reusit "cei mari" sa ne molipseasca cu temerile lor in asa fel incat sa "nu mai vrem" cu atata curaj cu cat vroiam in urma cu ceva timp.

    Vei bea acea cafea neagra pe un bulavard strain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oare cum au reusit? si noi cum ne-am lasat corupti?

      Sper, filozofie, sper.

      Delete
  3. Intr-adevar, ai calcat vieti in picioare, te-ai facut nevazuta si ai facut toate astea in cel mai conotativ sens. Nu stiu daca un bulevard strain ti-ar prii, cred ca nici tu nu stii, dar iti doresti o cafea neagra si asta ti-e de-ajuns ca sa gasesti pe cineva caruia sa-i dai cutiuta ta de lapte. Si un zahar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. N-aveam tocuri.
      Mi-as comanda cafeaua fara adiacente. Deci nu as avea ce sa impart.

      Delete
  4. Ne-am simtit micuti in fata lor si i-am luat drept modele. Apoi ne-am transformat in niste ucenici care si-au depasit maestrii.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cine ar fi zis ca a-ti depasi maestrul poate insemna atatea lucruri rele?

      Delete