Wednesday

Etnobotanicaaaaaaaa.A.

Nu tratez in genere niciun fel de subiect social, cultural sau politic pe aici, ca nu e piata.

     Dar s-a facut tam-tam mare pe la Tv cu o anumita campanie impotriva etnobotanicelor.
Care mie mi s-a parut mai mult decat tampita. Cu toate argumentele absurde de genul:" au murit atatia copii. Vor muri chiar si mai tineri." Sau faptul ca doar Anglia, Bulgaria si parca Polonia ne depasesc in numarul consumatorilor de etnobotanice. Ucigase plante, ce sa-ti spun.

     Omul are magazinul. Unde exista cerere, va exista clar si oferta. Ipotetic, spunem ca nici macar nu vand fara a demonstra ca esti major (la noi s-a intamplat): un amarat a ajuns cumva , cumva sa-i imbatraneasca buletinul pana la a fi considerat apt de viata. Va folosi in mod cert aceasta calitate pentru a-si imbuna prietenii mai putin majori. Concluzie: prost e ala de cumpara, nu cel care vinde.

    Tu, ca mama decrepita, te duci fuguta la politie si depui plangere ca fiu-to a ajuns in spital. Femeie, a ajuns de prost ce e, nu pentru ca si-a dat banii de buzunar pe-un "vis" de cateva ore. "E deschis langa scoala. Au acces foarte usor." Tu chiar ai impresia ca daca ar fi mai departe, nu si-ar mai cumpara? Exista magazine "destea" online: in poarta iti lasa plicul. In plus, lasa-ma sa-ti spun ca locatia bibliotecii langa cuibusorul tau familial nu te face inteligenta. Sper sa ma intelegi.

   Sa o luam asa: dai 30 de lei pe-un pliculet- minune. Il bagi intr-un joint si te faci praf. Iti spui ca iarba te-ar fi costat dublu si mai bagi un plic. Te simti bineeeee si bagi si niste votca, direct din sticla( vazusi tu ca asa fac jmecherii). Peste 2 ore, purtatorul de cuvant al spitalului declara sobru ca "o alta victima a etnobotanicelor a ajuns in stare grava la spital, cu halucinatii si convulsii". Emotionant.

   Toti fumam cate ceva. Unii folosindu-si accesoriul suprem, altii nu. Ce e ieftin nu e neaparat bun. Inchiderea magazinelor nu e solutie. Oricum se gaseste, mai pica ceva, vorba romanului. Educarea copiilor ar trebui sa constituie obiectul unei campanii, nu inchiderea unor afaceri foarte profitabile. Noi nu blanim etno-style, doar pur naturist.

De Puya in campanie nu mai zic nimic. Daca ala nu le baga, sa-mi cumperi tu mie pantofi cu toc.

                               
                        Nu-i interzice pustiului sa fumeze. Explica-i ca marijuana e mai buna. 


Sursa poza: http://browse.deviantart.com/?qh=&section=&q=marijuana#/de8jrp

L.E. Navigand printre oamenii blogspotului, am dat de o groaza de postari de genu'. Asta e. Plm. Mintile luminate gandesc la fel.

6 comments:

  1. Exact la fel am zis si eu de Puya. Bine, fara partea cu pantofii :)).
    Rabufnirea ta e fireasca, aproape banala. Concentreaza-te asupra lucrurilor importante, despre copii prosti si romani cu "idei" se gaseste intotdeauna cineva sa scrie. Dar despre Valentine's Day in real-life nu.

    ReplyDelete
  2. mai sunt si eu banala. te-ai plictisi cu mine mereu geniala.

    V-day: the best from the best :))

    ReplyDelete
  3. Ar fi un adevarat fenomen daca mamicile ar depune plangeri la politie din cauza librariilor care au oferte peste oferte la carti. "Fiu-meu e mahmur de la cat a citit, il doare capul dimineata, ameteste, nici nu se trezeste bine pentru ca incepe din nou ce citeasca." Fuck...ce uoameni !

    ReplyDelete
  4. zi-mi şi mie care e accesoriul suprem că nu mă prind

    ReplyDelete
  5. @un trup buna idee. zau asa. una n-am vazut sa se planga de cat de usor ii este copilului sa acceadala informatie buna.

    @boddah serios? creierul, gen.

    ReplyDelete