Thursday

B.

A fost acolo mereu. Un chip printre alte chipuri. British empire in a small humane capsule.

Lucrurile bune vin in ambalaje de la care nu te astepti sa incite nici macar un boem indragostit de abstract. Cand interiorul ti se dezvaluie, de prea multe ori nu poti suporta, te copleseste. Si-atunci incerci sa fugi, dar intotdeauna e ceva ce-ti spune, ba chiar te obliga sa ramai. Iar peste timpuri si timpuri spui "multumesc" fara sa-ti dai seama cui si de ce.

Zapada aia inca ne pastreaza urmele. Stii cate tramvaie false am impartit cu tine? In cate locuri te-am luat in mine, doar pentru ca nu am fost de acord ca locul tau e acasa? Nu stau goala in fata ta. Nu pentru ca nu ai merita, ci pentru ca tu...esti altceva. Tot ce spunem e ceea ce nu vrem sa auzim. Mereu simtim ceea ce trebuie. Nu ceea ce e corect, doar ceea ce ne trebuie noua.



Am incredere in tine si stiu ca vezi mai mult decat privesti. Esti mai mult decat pari. Simti mai mult decat arati.


She`s nothing like the girl                                                                             
You`ve seen before
Nothing you can compare
To your neighborhood hoe                                                             Eu sunt copilul din tine. Sunt tot ce stii tu despre frumos.
I`m tryna find the words to describe this girl
Without being disrespectful.

4 comments:

  1. Frazele tale sunt din ce in ce mai sensibil desenate. A disparut raceala termenilor anatomici si istorici.

    ReplyDelete
  2. Deci :))

    postarea anterioara era o ironie la adresa oamenilor care asteapta sa vada in mine tipicul feminin, iar atunci cand nu o fac, cad prosteste in capcana unei adoratii ridicata la rangul de amor.

    asta postare este cadoul meu pentru un om drag, care mi-a ajuns la suflet fara prea multa agitatie in a ma judeca sau a ma trata ca pe-o fiinta sensibila si lacrimogena, dar nici una de piatra. asa...un echilibru perfect :)

    ReplyDelete
  3. ''eu sunt copilul din tine [...]''

    imi place ideea. Imi place unghiul din care privesti lucrurile

    ReplyDelete