Wednesday

asa.sâc.

Eu nu vreau sa fiu rea. Dar cred ca sunt. Ideea e ca mie nu-mi plac niste oameni si, ca servetul ala imbibat cu substanta nu-tare care a ajuns la saturatie, asa ajung si eu uneori. Si caut moduri care sa-i doara mai tare decat se prind ei.

Mie nu imi plac oamenii emo. Care cred ca viata e de cacat, dar cu o bluza in dungi si un breton placat, se face soare. A trecut moda, s-a dus si depresia.

Dermatograful ziua era naspa sa il porti, acum fara el, esti cam out din trend.[Pentru tine, D.]

Din negura vremurilor, se naste o vaga imagine a unor oameni care canta. Si nu sunt ascultati. Care insista si tot nu merge. Bau. E chiar Spike. Cu Guess Who. E plin de statusuri pe Facebook si mess si in masini scumpe de versuri "dă hip hop". Ca e frumos Spike si "moare" fetele dupa el. Manca-le-ar mama de fundulete latexate si capete goale!
Mai sunt oameni care canta. Mai e Cedry2k, Nanu', Vescan, Camuflaj, Carbon, Deliric, Veritasaga, Da Hood, Giani, Ad Litteram, JerryCo...Prea multi sa ii enumar aici. Ce te faci cand ajung cunoscuti? Le faci fan-club, ca sa aiba unde sa-ti curga balele in valuri?
Idee: test de "cum tu?"si IQ la intrare:>

Amu-s la moda ochelarii astia nu-de-vedere, dar pentru ochii. Ma intelegi tu. Ii cam pui tu la orice, dar nu merg chiar la orice. La fata ta? Nu. Cred ca ar ramane blocati in stratul de var de culoare pielii de pe fata:>

All Star Converse gen:> asa-i ca ai si tu? Unde? Langa sandalele aurii cu toc? Aaaa, nu. Langa cizmele cu toc cui? Aaaa, nu. Langa tenisii cu paiete? Da... Stiam eu ca te prind.

Nu. Deci mie nu imi place de tine. Esti urata, te-ai vopsit si mai urat, esti grasa si asculti ce nu intelegi. Chestie de scarmanat nervii ce esti!

P.S. toti suntem muritori de rand. Doar ca unii de loje, altii de randul de la usa.

5 comments:

  1. m-ai uns la corazon cu postarea asta:D

    ReplyDelete
  2. Salut, aş dori sã facem 3-way link exchange, uite pot sã-ţi ofer un link pe blogul meu http://ionut-marin-imobiliare.blogspot.com/ şi în schimb aş dori un link pentru siteul http://golf3.ro/ cu titlu Golf 3 ... dacã eşti de acord adaugã-mã te rog şi apoi trimite-mi mail la ionut@golf3.ro cu ce vrei sã aparã la mine pe blog. Mulţumesc

    ReplyDelete
  3. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

    ReplyDelete