Sunday

Sziget vs. Felsziget

Sunt argumente pro si contra. Felszigetu' e la o aruncatura de bat de mine, da' io nu-s la o aruncatura de bat de el[festival]. Inca nu se stie cine vine, da' macar stii ca biletu' e de-abia 2 mil. Platesti campare separat, da' ai liber la dus rece:> oricum, nu stai decat 3 zile. Si anu' trecut, exceptand Prodigy, ne-am dus pentru trupele romanesti, pe care oricum le-am mai vazut de cateva ori.


Dar Szigetul e unu si e mare rau. 200 de euro, o saptamana. Si deja stii cine vine: Muse, Faithless, Iron Maiden, Gentleman, Billy Talent, Papa Roach si no, pentru D. zic aici si 30 sec to Mars. Glumesc. Mi s-au inmuiat picioarele cand am citit confirmarea oficiala. O sun, sa-i dau vestea. Ratase concertul din Danemarca. Ne faceam planuri: la ala din Milano nu mai sunt bilete, dar ne luam la urmatorul. Si ghici ce: bunaciunea aia de Jared Leto[ pe care l-am cunoscut acum cateva luni si de atunci dorm in pat cu el] e la un pas distanta de noi. Ne decisesem oricum ca zicem pas Peninsulei anu' asta, ca la ce pret are fratele mai mare, nu se merita sa ramanem la Mures. Lista e enorma. Mi-e lene sa ii scriu pe toti.

Da' anu asta tre sa fii tampit sa nu iti misti posteriorul pana in patria-mama a Peninsulei, sa-i asculti pe oamenii astia, sa ramai fara bani de mare, faculta si aia de buzunar pentru urmatorii ani.

www.felsziget.ro

P.S. Inca nu imi vine sa cred cum ne-a izbit norocul. Ma rog, mai mult pe D. ca io tot pentru Gentleman ma duc:)))

7 comments:

  1. Jared Letoooooo=p~
    yaaaamiiiiiiiiiii.

    ReplyDelete
  2. in loc sa zici ca te duci ptr Iron sau ptr Skindred...ma iei cu ale tale.

    ReplyDelete
  3. si D. este o persoana fericita. Cea mai fericita :d care o sa numere fiecare zi/ora/minut/secunda pana in august cand ajungem la ei la concert si o sa pot urla ca o apucata.


    P.S. incep sa ma mai calmez da inca mai rad singura:)) si lumea se uita ciudat.
    P.S.S nu mai am rabdaaaare...vezi ce ai facut:))

    ReplyDelete
  4. genlteman? asta trebuie studiat. mersi de pont

    ReplyDelete
  5. mi s-aU inmuiat picioarele

    ReplyDelete
  6. @boddah
    ne vedem acolo?
    @luca
    ma iubesti si asa
    @unshpe
    dada:>
    @dishku
    profitor ieftin ce esti :)

    ReplyDelete