Friday

Aplicatie mentala, indubitabil falsaZgomot demential [de/dement] in dimineti prea de dimineata. Algocalmin tras pe nas si inspirat de mi[ne]i de muze. Incorigibil transfer de falsitate si cantitati de sponge bob's gelatinosi, salbatic dezvoltati in mediul albastrului de Voronet. Amplu sau acru. E un A. Un dublu A. Shot de spuma si o felie de pepene.

Zahar din pepene. "Suntem cretini." Beatnic discurs. Whiskey facut in Uzina Uitata.

Miraj domestic, dospit in smoala impresiei de creatie noua si pur impresionata/impresionabila. Credo,ere.Incipit. Logic, finalul e un excipit.

Ma tratez cu tine. Prin tine. Pentru tine. Cata dependenta, nu? Ce-ai zice de niste in[sulina]dependenta? "La cate i-am facut, nimic n-o mai sperie." Dedicatie subliminala: "Eu Banderas si tu mandolina." Imperfectiunea se trateaza. Perfectiunea nu. Incurabilitatea duce la nebunie, iar nebunia la sinucidere. Confesiune si Consfatuire. A mintii tale cu tine. A lui cu Lumea ta.

"Knock-knock. Pot intra?" Permisiune reabilitata si refuzata. Dublu Re. "Minte-ma, minte-ma frumos." Sinapsele scuipa. Am citit asta undeva.

4 comments:

  1. ms pt comment. si ador dependentele:X mai ales 'de tine':X

    ReplyDelete
  2. sa mor daca inteleg o iota

    ReplyDelete
  3. îmi place partea cu "sinapsele scuipă".

    ReplyDelete