Wednesday

io nu pre stiu asa bine...

Totul in lumea asta e o chestie de perspectiva. Io pot sa zic ca "vreau umbre de fistic pe umbrela rosie". Unu' incepe sa rada, ca atata poate, alalalt se gandeste la gustul fisticului, cineva urla in spate ca ploua baaaaai si vrem umbrela inapoi, aia vede o rochie pe nuante de-asta si nu realizeaza ca pantofii ei urati albi nu se potrivesc. si cine m-ar crede ca nu-i nimic filozofic in asta? e dadaism d-ala pueril. Atat. Am deschis fereastra si am scris. Nu m-am gandit la nic. Nu tu taine ale universului, nu tu simbol si conotatii. nimic. Mie nici nu imi place rosu,dar am vast la I. o poza faina pe blog si mi-a ramas undeva. Tu zici ca mint, io zic ca adevarul e o chestie de perspectiva. Tu zici ca am un stil complex, io-ti spun ca nu am alta fusta. Tu imi zici ca arat bine, io zic ca am cel putin 10 kile in plus. No sa nu exageram, ca sunt sub limitele calcului norvegian. Dar noi fetele, vrem mereu mai mult.Pana si bacul e o chestie de perspectiva. Te iau astia la facultati si daca il dai altadata,asa ca unde e stresu'? Ascult Vescan si se termina piesa. In spatele meu, unu "Ba, da' flori ilegale stii?" d-astia de le suna Puya telefonu'. Imi pun tel pe silent si ma suna mama. Noroc, soneria mea e de la Guess Who. Ce zicea omu'?asta s-o luat dupa noi. In final, habar nu am despre ce ii textu' asta, da' ii exact starea mea.cred, ca si asta tat o chestie de perspectiva ii.


P.s. no, stiu ca ar trebui sa dau commenturi si sa primesc, asa, ca un fel de hi5, dar ma doare drept in cot de treaba asta amu.Io astept sa manc amu vineri, sa ma duc la Cj si sa merem o data la karaoke, ca ne ia naiba de cand facem planuri.

6 comments:

  1. la naiba...
    iar trebe sa te invat cum e cu muzica, ca tare ai luat-o pe cai gresite, mai saba.
    pronunta dupa mine: ma lepad de dumnezeu.

    asa...dupa exorcizare redevii septi de asta vara, tipa care face clatite bunicele.

    mno...tu ai vrut comment

    ReplyDelete
  2. la dracu! dupa ce ti-am scris ditamai comentariu, si-a impins matza capu pe backspace si-a sters tot.reiau:
    ai vrea tu, din perspectiva ta, sa nu faci o chestie gen hi5 din toata afacerea asta a blogului, dar dupa numarul de commenturi si alte cele, tot una-i. eu oricum as fi avut ceva de zis despre scrierea ta, desi ultimul comentariu pe care mi-amintesc sa ti-l fi lasat dateaza undeva prin early 2009, pt ca mi-au atras atentia niste cuvinte si ps-u.
    pe mine, unu, norvegian, umbrela si rosu ma duc cu gandu la o dorinta abrupta de afirmare. stii tu, punctul rosu din tot griul.poti sa negi, esti chiar indreptatita, dar olimpiada si alte aspecte personale necunoscute mie iti vor aminti ca asa e. apoi:), ps-u.
    cred ca te-ai folosit de tot pretextu asta al scrierii fara sir/fir, in care chiar iti explici folosirea unor cuvinte alandala, pt a-mi spune ca merg in weekend la Cluj. bineinteles nu mie Paul, ci mie cititorul. acum ca stiu, drum bun si distractie faina & stuff.
    ps: inramez o poza, singura conditie.

    ReplyDelete
  3. ma alatur stereotipului comentariului multiplu, dar pt a-mi corecta o greseala. randul 16, merg e de fapt mergi. cred ca iti dai si singura seama, but I need to belooong.

    ReplyDelete