Thursday

Ca mai avem si noi ceva numit muzica

Sustin miscarea. Parca asa imi spunea copilul cu ochii verzi. In 8 decembrie, impreuna cu Gazeta Sporturilor se va comercializa, dupa Parazitii, Margineanu si Puya, Spike si Guess Who. Nu am fost adepta cumpararii a ceva ce poti avea pe gratis niciodata, dar mi-am luat Parazitii. Si o sa mi le iau si pe asta. Ma simt mai bine stiind ca am facut un gest in plus fata de taranul din colt, care asculta BUG Mafia si zice ca e hipper innascut. Fara suparare, dar aia e manea deja. Unii stiu ce zic eu aici. Deci dati 9 lei, mai bin 18 si le luati pe amandoua, ca deh, si tu te-ai bucura sa vezi ca meriti mai mult decat un click pe butonul ala mare verde "Da jos!".

P.S. Nu sustine miscarea cumparand, ci ascultand.

"Daca vezi sunete rosii, verzi sau gri, esti unde-ar trebui sa fi...N-ai motiv sa te sperii..."

7 comments:

  1. e mai greu să asculţi,decât să cumperi.

    ReplyDelete
  2. nu-i la fel cand ai un album in mana, chiar daca, mp3, ai deja un material
    e ca si cum cea mai tare carte ai citi-o si apoi ai returna-o la biblioteca.nu m-ar lasa sufletul:D

    ReplyDelete
  3. da ce rost are să le cumperi albumele originale? 1 la mână, eu nu ştiu cum pot fi atât de naivi artiştii încât să nu-şi dea seama că s-a dus naibii promoarea prin albume. acum netul e baza. 2 la mână, de ce să dau eu o sumă de bani care să-i intre lui în buzunar, din moment ce el câştigă mii de euro dintr-un recital de 5 sau 10 minute. not fair, eu poate nu câştig atât într-un an întreg.

    prin urmare, când îmi iau muzica de pe internet nu mă simt deloc ţăran...

    ReplyDelete
  4. atragator exemplu dai...dar... e mai mult de-atat si tarani si netarani...tot sclavii marketingului supusi legii atractiei suntem. Mai ales cand o zice ala...atragatoru'

    ReplyDelete
  5. 1. la mana , pentru "lungimedeunda" - daca toti gandesc ca tine e evident ca astia nu vor avea bani niciodata ..si din surse auzite , nici macar cine crezi tu ca face bani nu face din muzica. Cedry2k a spus clar ca foarte greu faci bani din asta si inafara de parazitii sau sa zicem puya (desi imi displace house-ul lui) altii nu prea castiga mare lucru. Ce credeti voi ca daca scoti un hit doua ai succes e gresit . Ai succes da, te simte publicul dar nu inseamna ca vin banii . Si un fan adevarat se cunoaste cand cumpara albumul in original .
    2 la mana, ce fac astia in muzica se numeste industrie . Capichi? ce inseamna asta ...ei bine, e ca si cum mamica ta sau a altuia sau taticu chiar merg la servici . sa zicem ca careva dintre ei e doctor si brusc pacientii nu mai vin , nu fac bani pentru ca pacientii isi zic pur si simplu "pl, nu merg la doctor sa dau atatia bani caut pe net ce sa iau dupa siptomele ce le scriu in google "..deci , ma intelegi , nu ma intelegi asta e .... sunt unii care din muzica isi castiga existenta in timp ce voi va frecati la burta dupa ce ati mancati ciocolata si chipsuri din banii parintilor sau ce i-ati muncit la vanzare de limonada downloadand piese care au necesitat bani multi de aruncat . Pace !

    ReplyDelete
  6. hmm, Stoica, bun punct de vedere

    ReplyDelete
  7. da. ascultand. cumparatul nu mai e atat de esential ca pe vremuri, a ramas doar de idee. dar ascultand te indrepti spre concerte.

    PS: puya e un manelist infect.

    ReplyDelete