Saturday

nici eu nu stiu...ii zice crima...sau sinucidere

as putea ucide. e stupida concluzia. dar as putea. sau as putea face un pas de pe marginea prapastiei si totul s-ar sfarsi. as putea sa tip in gura mare ca eu sunt eu si nu ma schimb. sau as putea ucide. as taia cu un cutit ascutit, foarte ascutit, as muri de placere privind piele cum se despica, iar sangele tasneste timid, cum viitorul cadavru se zvarcoleste si imi cere mila. eu nu am asa ceva. as putea ucide. fiecare din noi poate face asta. toata lumea vrea. depinde daca te abtii. daca eu ma decid de maine sa nu ma mai abtin? sa imi las liber spiritul de animal, dependent de sange? morfina, endorfina. simt nevoia sa ucid sau sa fiu ucisa. "a ucide" e actiunea de baza. si o sa incep cu ele. simt gust de heroina. droguri si dependenta peste tot. de ce sa zici "nu"? e o noapte acra si am pofta de sex. salbatic. incontrolabil. orgie. dependenta de andrenalina. saritura in gol fara coarda. senzatia suprema. incontrolabil destin. cu un drum ce duce spre Vama Veche. sticla cu alcool. mult. si tare. sa cad in nesimtire. sa imi adorm constiinta. sa urasc. incontrolabil. fundita galbena din par si ciorapii rupti. e a nu stiu cata noapte cand visez asta. la naiba! ma inec ascultand Bob Marley si ala tipa de nebun:"Frate, ce tare e!" mai o singura saritura. una. si ti-o dau tie. mar verde.

7 comments:

  1. se simte si in mine asemenea orgie.

    ReplyDelete
  2. Unii adesea se sinucid dupa ce ucid si nu inteleg care strigat a fost mai puternic: al sinucigasului sau al criminalului? Sau al constiintei contra pornirilor animalice, provenind din instinct?
    Cu toate astea, cunosc senzatia :-<

    ReplyDelete
  3. si ce ai prefera.. sa fi ucisa sau sa te ucizi?

    sa ucizi pare mai greu decat sa te ucizi pe tine insuti. asa cred. oricum oamenii se ucid incetul cu incetul prin fiecare clipa de tristete.
    Nu stiu. iti recomad o doza de fericire.



    foarte frumoase articolele tale
    :*

    ReplyDelete
  4. adresa noua:
    http://be-my-autumn.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Se spune ca exista repulsia care te impinge sa omori.
    Dar pentru a te sinucide este nevoie de un curaj aparte, cu care nu suntem inzestrati.
    Un mic dracusor ne impinge la astfel de ciudatenii.
    Dar prin sinucidere nu se rezolva problemele!

    Cum te mai simti? Cum mai sunt spiritele?

    ReplyDelete
  6. și totuși e crimă sau sinucidere?

    ReplyDelete
  7. am citit intrebarea si mi-am aruncat ochii pe blogroll si rasp a rasarit singur: e toamna.

    ReplyDelete