Saturday

daca nu am, lucrurile se adapteaza si in final, tot am...

"Facem" , "facem", "facem"...eee nah!tu chiar crezi?ca eu nu. da, daca ti-ai pune hainele la loc, nu ar ma fi dezordine. si ai gasi si tu jeleurile. si m-ai gasi pe mine. si cuvintele alea imprastiate, pe care tre sa mi le zici. si toate chestiile alea care ne "leaga" sau alt cliseu. si...nimic, frate. ca e intuneric. s-a dus lumina, ca e criza. nevoia exista mereu. tipatul la fel. dar rezultatul e acelasi. am descoperit noi zone pe "pamantul asta", de-alea pe care nu le voiam, urate, sterpe, pline de mlastini vechi de secole. omul ramane in ignoranta lui. mai, eu nush ce fac...habar nu am. dar nu prea mai conteaza. la mine chestiile astea vin natural. nu tre sa ma stresez. fiind o persoana sociabila, se rezolva si asta. sunt cum sunt. ma schimb la ora: cand mai bine, cand mai rau. nu imi impart portocalele cu oricine. mai bine le mananc singura, ca trebuie apreciate. grisul meu e la fel: searbad. dar decat deloc, e bine si asa. sau nu. energia mea s-a cam dus, aruncata pe astea. si eu am ramas tot un vanzator de portocale.

1 comment:

  1. nu e bine si asa, in legatura cu grisul. Ori e bun, ori nu e. totul sau nimic, da' pana cand!?! nu se poate continua cu compromisuri, cum zicea si keira in "ducesa", " you can't be only half free, just like you can't be only half in love".
    nu mai exista jumatati. cum imi place sa zic, totul e noua jumatate.
    si btw, cine-ti da tie portocale de poti sa le vinzi? de la cine le cumperi? sau le culegi direct din livada verdelui intuneric..?

    ReplyDelete