Saturday

and other...

am zis ceva. si ai uitat. am incetat sa ma simt vinovata. ca sa improsc cu asa ceva, ar trebui sa il am. nu ma ocup cu treburi asa slabe. treaba e simpla: voiam portocale si nu aveam bani sa imi iau. sa implore? trebuie ca ti se pare hilara exprimarea...un cuvant era de ajuns...eu am pus pret...mai mare...poate de-asta nu am reusit sa imi vand portocale...dar la un moment dat o sa apara si bogatanul ala si o sa mi le cumpere pe toate. acum, cu o cheta s-ar rezolva, stii ca nu sunt genul. nu ai rabdare?foarte bine.nu am nici eu.ar trebui sa astept sa creasca copaci acum?ei nah, ai altora sunt verzi deja si tu vrei sa stau sa ma uit la ciotul meu?vezi corectitudine? ai sentimente, dorinte, etc? exprima-le.asta voiam. din nou...sunt exhaustiva. si uneori imi e dor de el. dar nu in sensul ala. dar nu prea ai de unde sa stii, pentru ca nu ai intrebat, nu-i asa?

10 comments:

  1. poate uneori trebuie sa astepti sa creasca si copacii

    ReplyDelete
  2. ceva imi da senzatia ca asa-i...
    si da, copacii trebuie lasati sa creasca. ai rabdare. daca nu, incearca sa o cumperi pt niste portocale.
    damn it! portocale!

    ReplyDelete
  3. cum intotdeauna ti-e dor de ceva sau de cineva pe care l-ai avut la un moment dat in trecut,cel mai sigur e ca EL a avut candva timp si bani de ale tale portocale,nu?:)

    ReplyDelete
  4. pfff nu mai stiu ce sa zic...mai ales ca stiu in mare parte despre ce e vorba...si desi cateodata mi se pare atata de greu sa ajung la tine si in capul tau...nu ma dau batuta...pentru mine merita,meriti efortul...lumea e un mare cacat cateodata, dar nu tot timpul>:D<

    ReplyDelete
  5. si eu tot portocale vreau .

    ReplyDelete
  6. septi..am auzit de tine chestii.
    you party animal! >:D<

    ReplyDelete
  7. doar n-oi fi eu turnatoru acu..
    peretii vorbesc, eu ii ascult:)

    ReplyDelete