Monday

se spune...


Se spune ca fluturii sunt liberi...se spune ca iubirea invinge totul...se spune ca un zambet sincer e mai pretios decat orice comoara...se spune ca florile se scutura la cea dintai lacrima a copilului nevinovat...se spune ca orice fapta buna e rasplatita...se spune ca fiecare iubit inca se gandeste la tine...se spune ca nisipul dintr-un desert intreg nu stinge iubirea...se spune ca mi-a zambit candva...si ca ma placea...se spune ca soarele rasare mereu din acelasi loc...se spune ca placerea e incantarea care urmeaza durerii...se spune ca vrea sa imparta marul muscat cu mine...se stie ca pacatul e vechi...si ca dorinta de a cadea in el e prea tentanta...ma scufund in pacat... da...si nu regret nimic...

6 comments:

  1. copilul nevinovat apare din nou. iti lansez o provocare, pe care mi-o lansez si mie deasemenea: in fiecare articol pe care il scriem de acum incolo sa il mentionam pe copilul nevinovat:)

    ReplyDelete
  2. @skely da
    @giuly nici nu se voiau a fi altceva

    ReplyDelete
  3. se spune ca nu poti schimba viitorul si chiar daca vrei sa faci ceva si te razgandesti asa era sa fie!

    ReplyDelete
  4. Se spune ca fara memorie viata nu ar fi decat un ghem de impresii senzitive,adica un prezent fara trecut dar si fara viitor.

    ReplyDelete
  5. Fluturii sunt liberi...mi-ai amintit de acest film...

    ReplyDelete