Monday

numai...nu mai...


Nu mai minti.Nu te mai preface ca esti ce vreau.Nu vreau nimic.Deci, esti un nimic?De ce te umilesti?Unde ti-e demnitatea?Cea de om, in primul rand.Eram acolo pentru ce erai tu, nu pentru ce voiam eu.Nu iti imagina ca vreau cine romantice sau plimbari sub clar de luna, caci le vreau.Nu schimba lumea ta pentru a o completa pe a mea. Nu desena nori colorati pe ai camerei pereti , doar pentru ca asa arata camera mea. Nu asculta pasii violonistului pe hol, doar pentru ca eu ma plimb cu el.
Nu mai fredona refrenul ala, pentru ca imi place mie.Nu te mai preface ca iti place inghetata cu cereale, cand tu iubesti ciocolata. Nu mai lasa flori pe perna, doar pentru ca stii ca ma face sa zambesc. Nu mai lipi biletele cu dulcegarii peste tot, doar ca sa-mi faci ziua mai frumoasa. Nu mai desena suflete de inger, doar pentru ca el e acolo.
Nu mai citi cartile alea vechi, doar pentru ca stii ca eu le ador. Nu ma mai suna noaptea, sa-mi spui ca iti pare rau. Nu mai fa gesturi dragute, ca seara cu mandarinele. Nu mai veni pe nepusa masa, doar ca sa ma surprinzi.Sa nu iti mai fie dor de mine.Sa nu ma mai vrei.Sa nu mai zambesti cand iti amintesti de noi.
Nu mai fii asa cum crezi tu ca vreau eu sa fii, fii asa cum esti tu.

6 comments:

  1. Continuare:
    Nu mai iubi nimic din ceea ce iubesc, iubeste doar ceea ce te defineste.

    ReplyDelete
  2. "ai camerei pereti" .cuvinte frumoase....8->

    ReplyDelete
  3. poate o sa il placi din nou

    ReplyDelete
  4. eu zic ca inca il mai place chiar daca nu vrea sa recunoasca :) si... oricum arata foarte bine...

    ReplyDelete
  5. nu mai face, nu nu mai fa
    in rest, e frumos ce scrii tu pe-aici

    ReplyDelete