Tuesday

obsesia mea

Nu sunt indragostita.Nu iubesc.Nu am iubit.am simtit pasiune...am simtit obsesie bolnava, care ma rodea pe dinauntru, ca niste viermi.erau de matase. Era o obsesie de fiecare zi.Una care imi spunea 'buna dimineata', care statea langa mine la micul dejun si manca din felia mea, care venea cu mine la scoala si imi mazgalea caietul.Dar nu am iubit.Am desenat pe peretele din camera mea un fluture, dar nu am iubit.Am zambit cand am vazut porumbeii din piata, dar nu am iubit.Aud vioara cum imi canta, dar nu iubesc.Violonistul e mort.Stiu asta.Dar e aici in fiecare seara.Nu am spus nimanui.E secretul meu.Imi place sa am secrete.Are o vioara mov.Eu am ales-o.
Ma joc.O fac in fiecare zi.Ma ascund de obsesia mea si ea ma gaseste.Intotdeauna.Dar nu iubesc.O voi face maine.Promit asta in fiecare zi.Maine voi iubi.Singurul mod de a scapa de o obsesie e satisfacerea ei.Am sa o intreb daca e asa.Maine voi iubi.

11 comments:

  1. foarte tare
    si f interesant.banuiesc ca te poti bucura mai mult de pasiune asa decat iubind.nu doare poate la fel cand totul e dus...
    dar maine?maine?maine?
    e ziua ce niciodata nu apare
    am cam invatat ca''maine''nu exista !

    ReplyDelete
  2. violonistul si cu tine impartasiti un secret.maine il vei iubi:) sau poate maine-ul acela nu va mai veni.el tot mort va fi...

    ReplyDelete
  3. ma omoara chestia aia cu: "Singurul mod de a scapa de o obsesie e satisfacerea ei."
    nu o pot face :)

    ReplyDelete
  4. Sau poate ca nu.i asa..poate ca doar ne place mai mult asa..:)

    ReplyDelete
  5. dc maine si nu azi?

    ReplyDelete
  6. pentru ca maine totul se implineste si maine totul pare mai usor

    ReplyDelete
  7. poate ar trebui sa iubesti de ieri, si sa-i dai violonistului motive sa compuna pt tine, cu vioara lui mov. fii muza lui, iar atunci cand soarele va apune, negrul ti se va parea lumina:)

    ReplyDelete
  8. "poate" si "daca" sunt mai fericiti ca noi.

    ReplyDelete
  9. ca si Scarlett O'Hara. "Maine ma voi gandi la asta". Maine, totul maine.. sa nu fie prea tarziu acel maine, de fel este.

    ReplyDelete
  10. trebuie sa te impaci cu obsesiile poate, poate vei ajunge sa le iubesti

    ReplyDelete