Tuesday

eu...sau nu?

Te-ai uitat vreodata in sufletul tau?ai incercat..mai bine zis ai reusit?eu am incercat..m-am speriat de ceea ce am vazut..si mi-am intors privirea..si am continuat sa traiesc fara el..sa stii ca nu e greu...e ca si cum ai bea cafea fara zahar, ca si cum ai dormi fara a visa..ca si cum ai fi iubit fara sa iubesti...nu e rau..nu e nici bine..e neutru. Ai simtit vreodata ca ai tot ce vrei si totusi nu esti complet?simti ca vrei mai mult..dar nu stii ce..si ce faci atunci?nimic..caci ai ajuns in starea in care sentimentele nu isi mai au importanta..in care sufletul tau e hartie..si nu e goala...e plina cu desene si ganduri..ale tale oare?

4 comments:

  1. poate ca ar fi mai bine sa nu-ti intorci privirea...sa iei sufletul in piept...sa-l accepti si sa inveti sa traiesti cu el.ajungi la o pace cu tine insati pe care toti si-o doresc

    ReplyDelete
  2. deacord, ali, insa e destul de greu sa faci asta.
    septi, nu e buna comparatia...cel putin nu pt mine. nu poti dormi fara vise, eu nu pot dormi fara vise. eu vreau sa dorm pt a putea visa in liniste, pt ca de visat visez si treaz, doar ca de fiecare data se gaseste cineva sa ma deranjeze.
    fa-ti curaj si mai uita-te o data acolo. poate o sa vezi cu alti ochi :)

    ReplyDelete
  3. nu o sa o fac..stiu ca ma va durea tot ce voi vedea..astept momentul knd sufletul isi va face simtita prezenta singur...

    ReplyDelete
  4. in final e decizia ta.
    insa poti face multe ca atunci cand o sa dai din nou ochii cu el sa nu mai fie o intalnire asa de infricosatoare si dureroasa. "hug"

    ReplyDelete